Categorieën

De Heerlijke Huiskamer

Het Andere Leven te Ambt-Delden opent Theehuis - De Heerlijke Huiskamer.

Een gloednieuwe horecagelegenheid op een landelijke locatie. Wij serveren stoere gerechten, waarbij we veelvuldig gebruik maken van verse streekproducten, veelal uit eigen tuin. Laat je culinair verrassen bij De Heerlijke Huiskamer. Voor échte bourgondiërs!
 

Vanaf Donderdag t/m Zondag kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Wij hebben verschillende broodjes. Deze broodjes zijn zelfgebakken. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een broodje zalm, broodje gezond of een broodje hamburger bereiden. Ook kunt u bij ons terecht voor een high tea of om tapas te komen eten. Onze gerechten bereiden wij voornamelijk met groente uit eigen tuin.

De Heerlijke Huiskamer is tevens ook een theehuis, met 26 verschillende smaken is er ruime keuze voor de echte theeliefhebber! Heerlijk voor bij een High Tea of dagvers gebak.

Al gegeten? Op onze heerlijke terras kunt u ook genieten van een drankje of een ijsje.Genieten. Dé reden voor ons om te starten met De Heerlijke Huiskamer. Genieten van de rust en ruimte, van streekproducten en van Twentse gastvrijheid. Om zo onze gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven, één waar in eigen huiskamer nog over wordt nagepraat!

Nieuwsbrief
Twente op z'n mooist!