Categorieën

Het Andere Leven

Het Andere Leven is een initiatief van Joke en André van Geenen en Willem en Leonique Bokhove. Samen streven we naar een plek waar de natuur centraal staat. Het landelijke leven, waarbij nog optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke leefomgeving om onze hobby's uit te oefenen.

Het Andere Leven combineert onze passies op bijzondere wijze. Het houden van diverse hobbydieren en het geven van verschillende, creatieve workshops komen op ons landgoed prachtig tot hun recht.

Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de producten die het platteland te bieden heeft. Zo krijgen onze dieren veel producten uit eigen moestuin en boomgaard. En materialen die we gebruiken bij onze workshops komen grotendeels uit eigen tuin.

Door onze manier van leven willen we het bijzondere van het plattelandsleven benadrukken, een leven dat nog puur en duurzaam is. Waar mensen kunnen genieten van rondscharrelende kippen, wilgenbomen en eerlijke groenten en fruit.

Dat is genieten, dat is Het Andere Leven!

Doel en Missie

Genieten van het landelijke leven, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke leefomgeving om onze hobby's uit te kunnen oefenen. Het Andere Leven streeft hierbij naar een duurzaam leefklimaat voor mens en dier zonder stress en agressie.
Ook willen we bezoekers en andere geïnteresseerden kennis laten maken met het plattelandsleven en haar producten. 

Onze Dieren

Ons doel is het fokken van gezonde en gelukkige hobbydieren die opgroeien in een natuurlijke omgeving. We willen uitsluitend rasdieren, zodat we bijdragen in het tot stand houden van originele rassen en kleuren.

Met trots stellen we onze dieren op onze website aan u voor.

Nieuwsbrief
Twente op z'n mooist!